adauga propunere

Incepe Ziua Educatiei Nonformale!

Incepe Ziua Educatiei Nonformale!

 

ZEN la tine acasă

În toamna aceasta ZEN numără mai mulți boboci decât oricând. Aproape 150 de evenimente în toată țara, care îți propun sute de activități, te așteaptă să te implici azi și maine în cadrul Zilei Educației Nonformale, ajunsă la cea de a patra ediție.

Și ai ce alege: de la teatru, origami, flashmob sau expoziție vie până la lucru cu calculatorul și de la activități "față în față" până la cele virtuale.

Unde poți să vezi ce, unde și când se întâmplă acestea? Intră în calendarul de evenimente disponibil AICI. În partea dreaptă există și o hartă. Dă click pe județul care te interesează să vezi la ce evenimente poți participa în orașul sau chiar satul tău.


ZEN pe contul tău de Facebook

 

Totodată, pe principiul unde-s mulți puterea crește te provocăm cu ocazia Zilei Educației Nonformale să  ‪#‎fiipreZENt‬  pe hashtag-ul cu același nume și să împărtășești pe Facebook experiențele tale nonformale. Cum?
- creează un mesaj pe contul tău de Facebook și împărtășește cu noi unul (sau mai multe) evenimente/ momente în care ai învățat cât într-un an! Provoacă-ți și prietenii să facă același lucru (prin tag în mesajul tău).
- Împărtășește pe Facebook o fotografie sau un film legat de ceea ce faci cu ocazia Zilei Educației Nonformale și spune-ne câteva cuvinte despre momentul surprins. 
Nu uita la finalul mesajului să adaugi ‪#‎fiipreZENt‬ (nu trebuie decât să scrii acest lucru în post-ul de promovare) astfel încât toate aceste mesaje să fie disponibile în același spațiu virtual.

Tot pe Facebook este creat și un eveniment AICI.


Tag-uri: ZEN, Ziua Educației Nonformale
Propus de Andrei Popescu la 09-10-2014 16:58:39
Editat de Andrei Popescu la 10-10-2014 3:40:34
Istoric Incepe Ziua Educatiei Nonformale! Modifica Incepe Ziua Educatiei Nonformale!
Iti place? Da un
Placut de 10 persoane
11042 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu