adauga propunere

In octombrie se poarta ZEN

In octombrie se poarta ZEN

ȘTIRE ACTUALIZATĂ!

La final de septembrie, culegem roadele ZEN, încurajând nonformalii de pretutindeni să continue să își înscrie evenimentele  organizate cu ocazia Zilei Educației Nonformale.

Până acum ne putem lăuda cu 98 de evenimente ZEN (la data de 30 septembrie). Iar meritul aparține în totalitate celor 92 de asociații, școli și instituții din 31 de județe ale țării care vor organiza aceste evenimente
 
TU ce mai aștepți? Propune evenimentul tău și hai să arătăm că se poate mai bine! Prin implicare, voluntariat, efort comun și dedicație! Pentru că nonformalul merită să fie preZENt și în comunitatea ta! Termenul inițial de înscriere pentru a beneficia de materialele promoționale (28 septembrie) a fost prelungit până la 3 octombrie. În acest sens, este foarte important să ne puneţi la dispoziţie o adresă poștală validă la care să livrăm materialele.

ATENȚIE! Evenimente pot fi adăugate și după acest termen, însă nu vom mai putea trimite materialele promoționale pentru ajunge în timp util. Acestea pot fi propuse la http://www.nonformalii.ro/evenimente/ziua-educatiei-nonformale-2014 (click pe butonul "Propune", selectează la tip eveniment "eveniment normal" și la eveniment umbrelă "Ziua Educatiei Nonformale 2014")

Totodată vezi ce se întâmplă la tine în comunitate. Nu trebuie decât să dai click pe județul tău din harta interactivă disponibilă în partea dreaptă

Nu ezita să dai mai departe. Te invităm să promovezi evenimentele care ți se par relevante pe facebook sau alte canale de social media. Pentru asta ai la dispoziție un buton dedicat imediat sub titlu. În plus, te rugăm să folosești hashtag-ul #fiipreZENt (nu trebuie decât să scri acest lucru în post-ul de promovare) pentru urmări mai ușor tot ce se întâmplă cu ZEN.
 
Te aşteptăm să sărbătorim împreună ÎNVĂȚAREA NONFORMALĂ într-o zi cât două, pe 10 şi 11 octombrie 2014!  Let the nonformal roll!
Tag-uri: nonformal, ZEN, ziua educatiei nonformale 2014
Propus de Irina Pilos la 04-09-2014 5:39:57
Editat de Andrei Popescu la 30-09-2014 18:36:01
Istoric In octombrie se poarta ZEN Modifica In octombrie se poarta ZEN
Iti place? Da un
Placut de 17 persoane
4905 vizualizari

Commentarii

 • Gravatar

  Simina

  10-09-2014

  La ce materiale promoționale vă referiți concret?

  raspunde
 • Gravatar

  Andrei Popescu

  17-09-2014

  Stickere și brățări.

  raspunde
 • Gravatar

  Gima

  28-09-2014

  Buna ziua! De 2 zile tot incerc sa postez un eveniment si dupa utilizarea uneltei "trimite propunerea" imi apare o fereastra care imi comunica o eroare. La fel au patit si alte cateva persoane. Cum
  rezolvam aceasta situatie?
  raspunde

Postati un comentariu