adauga propunere

Fii preZENt! La Ziua Educatiei Nonformale!

Fii preZENt! La Ziua Educatiei Nonformale! Stire actualizata!

Si mai mari si mai mici, va asteptam pe acolo si pe aici in cel putin 30 de judete din toata tara in care vor fi organizate mai bine de 100 de evenimente.

Peste 300 de activitati vor avea loc. Acestea includ origami (si teatru origami), teatru forum, biblioteca vie, dezbateri, expozitie foto si photovoice, film, storytelling, vanatori de comori, ateliere creative sau de arta decorativa, drumming, jonglerie, campanii stradale, dans contemporan sau popular, plantare de copaci, flashmob. Si multe, multe altele.

Vor fi abordate teme diverse de la voluntariat, sanatate si nutritie, natura, eglalitate de sanse, cetatenie activa, prevenirea discriminarii si a discursului instigator la ura sau bulling pana la metode nonformale aplicate in scoala, arta, coaching, muzica sau poezie. Si nu numai.

ONGisti si voluntari, profesori si elevi, dar si oameni care lucreaza in biblioteci, muzee sau universitati au dat mana pentru a le da viata!

Un super-eveniment de O ZI CAT DOUA care incepe de vineri dimineata si se incheie sambata seara in care ne propunem sa promovam impreuna invatarea nonformala!

Curios? Nu ne crede pe cuvant. Descopera chiar tu toate aceste evenimente care se vor desfasura cu ocazia Zilei Educatiei Nonformale (ZEN) ajunsa in anul acesta la cea de a treia editie. Unde? In pagina online a Zilei Educatiei Nonformale, la http://www.nonformalii.ro/evenimente/ziua-educatiei-nonformale-2013 sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Nonformalii

Vezi care dintre evenimente ti se potrivesc si care dintre ele se intampla la tine in comunitate! Pentru a le identifica pe cele din judetul tau ai la dispozitie o harta interactiva a Romaniei (in partea dreapta - click pe judetul care te intereseaza si iti vor aparea numai cele care se desfasoara aici) in pagina Zilei Educatiei Nonformale. Dupa ce ai identificat ce iti place, nu fii timid, mergi la ele si vezi ce se intampla "pe viu".

Totodata nu ezita sa dai like si share la cele care iti plac (chiar daca nu poti ajunge la ele, cu siguranta ca cei care au muncit pentru ele vor aprecia acest lucru).

In cele din urma, dar la fel de important, inidiferenti din ce colt al tarii ai fii, te asteptam la FlashMob-ul virtual preZEN. Acesta va avea loc pe data de 10 octombrie, in "avanpremierea", de la ora 18.00 si presupune distribuirea simultana a unei imagini insotite de un text pe facebook. Mai multe informatii gasesti la http://www.nonformalii.ro/evenimente/fii-prezent-flashmob-virtual

Si nu uita... ASTAZI ESTE O ZI BUNA PENTRU NONFORMAL!


Tag-uri: ZEN, Ziua Educatiei Nonformale, invatare, nonformal, metode, organizatii, ONG, voluntariat, profesori, elevi
Propus de nonformalii la 09-10-2013 11:39:40
Editat de nonformalii la 11-10-2013 7:57:49
Istoric Fii preZENt! La Ziua Educatiei Nonformale! Modifica Fii preZENt! La Ziua Educatiei Nonformale!
Iti place? Da un
Placut de 8 persoane
3928 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu