adauga propunere

Comunicat de presa final proiect "The key to success"

Comunicat de presa final proiect
 
 
 
                                                                                    Comunicat de presă
Asociația Destiny Mangalia a organizat  în perioada 08.09 – 15.09.2013 proiectul  “The key to success”,  finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 1.1 Schimb de tineri, cu tema șomajului în rândul tinerilor.
Participanții proiectului au fost 25 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, din România, Bulgaria, Italia și Turcia. Printre aceștia s-au aflat și tineri cu oportunități reduse, dorindu-se astfel integrarea lor socială.
Proiectul a avut ca scop dezvoltarea abilităților și aptitudinilor necesare în vederea angajării. S-a urmărit încurajarea tinerilor în depășirea barierelor culturale și  acceptarea diferențelor  sociale, economice și etnice.
Pe parcursul proiectului, tinerii au lucrat în echipe interculturale pentru realizarea videoclipului ”The key to success” ( https://www.youtube.com/watch?v=yhQRynB0jts ) și conceperea ghidului ”The path to employment” menite să ajute tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă.   
Vizibilitatea a fost realizată prin cafeneaua publică susținută la Colegiul Economic Mangalia și prin seara culturală organizată la Casa de Cultură din Mangalia.
Evaluarea finală a proiectului s-a realizat prin susținerea unei simulări de interviu la Daewoo Mangalia Heavy Industries.
Participanții au fost încurajați să participe în alte proiecte dar și să aplice pentru finanțarea propriilor proiecte prin intermediul Programului Tineret în Acțiune.
Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Acest comunicat reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.
Relevant pentru metodele: Debate, Cafenea Publica
Relevant pentru programele: Tineret in Actiune
Propus de berezoglu la 03-11-2013 8:44:40
Editat de nonformalii la 04-11-2013 8:34:26
Istoric Comunicat de presa final proiect Modifica Comunicat de presa final proiect
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
3063 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu