adauga propunere

Intro in lumea nonformalii.ro

Intro in lumea nonformalii.ro

nonformalii.ro - un spaţiu interactiv

nonformalii.ro îşi doreşte să devină un spaţiu de interactivitate reprezentativ pentru cei care interesaţi de tot ce înseamnă nonformal. Un spatiu în care ORICINE are oportunitatea atât de a se informa dar şi de a contribui pentru a dezvolta împreună o comunitate ai căror membri se spijină reciproc. 
 
Dacă noi doi avem fiecare un măr şi eu ţi-l dau pe al meu şi tu mi-l dai pe al tău, la final fiecare vom avea tot un măr. Dacă fiecare dintre noi avem o experienţă pe care o împărtaşim, la final fiecare vom fi mai bogaţi cu o experienţă păstrând-o şi pe cea proprie.
 
Astfel, pe principiul "unde-s multi puterea creste", oricine poate împărtătasi din experieţa  şi resursele sale nonformale punându-le în comun îmbogăşindu-ne în acelaşi timp cu experienţele celor din jurul nostru. Întrucât ORICINE POATE ÎNVĂŢA. ORIUNDE. ORICÂND. Inclusiv într-un spaţiu virtual, dar la fel de nonformal.
 

Ce fel de informaţii găsesc?

Concepte - încercăm să definim o serie de concepte de bază: caracteristici, actori, context, idei şi perspective.
 
Pentru cei curioşi să afle mai multe în ceea ce priveşte:
- metodele care se pot folosi în context nonformal inclusiv pentru a le folosi în activitatea lor sau a organizaţiei 
- programe de educaţie nonformală gestionate de organizaţii din România şi cum pot beneficia de ele
existe secţiuni dedicate acestora
 
În plus ai la dispoziţie Resurse (link-uri, filme educaţionale sau inspiraţionale, activităţi practice sau fişiere, Ştiri, Articole, Testimoniale şi Evenimente relevante pentru educaţia nonformală. 

Dacă îţi place ce vezi, nu ezita să dai "Like" (trebuie să fi logat) şi împărtăşeşti aceste lucruri pe Facebook sau Twitter (pentru asta ai butoane dedicate).
 

Cum pot să contribui şi eu?

Pentru ca toate acest lucruri să existe trebuie să fie propuse. Deci… nu fii timid. 
 
Pentru asta este nevoie să te înregistrezi cu contul de utilizator şi să fi conectat (logat). Odată conectat ai următoarele opţiuni:
- să propui modificări la textul din secţiuni şi subsecţiuni. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Modifică" să editezi în câmpul care se va deschide şi să dai click pe butonul "Trimite modificarile"
- să propui "Resurse" (Link-uriFilmeActivităţi practice sau Fişiere)  , "Ştiri, Articole sau Testimoniale" sau "Evenimente" relevante. Pentru a face acest lucru trebuie să dai click pe butonul "Propune" să editezi în câmpurile care se vor deschide şi să dai click pe butonul "Trimite propunerea". Nu uita să te asiguri că bifezi şi câmpurile relevante pentru concepte, metode sau programe (dacă este cazul pentru a se regăsi şi în meniurile acestora) şi să completezi câmpul cu "Cuvinte cheie" cu tag-urile care le consideri ca sunt cele mai relevante.
 

Mai multe detalii…

… găseşti şi în paginile “Ce-i aici” din cadrul fiecărei secţiuni
 
De aici povestea merge mai departe. Tu hotărăşti cum!
 Tag-uri: nonformalii.ro, concepte, metode, programe, resurse,
Propus de Andrei Popescu la 03-12-2012 4:00:13
Editat de Andrei Popescu la 03-12-2012 5:20:01
Istoric Intro in lumea nonformalii.ro Modifica Intro in lumea nonformalii.ro
Iti place? Da un
Placut de 7 persoane
4042 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu